Incarca... Te rog asteapta...

Carti publicate: Spațiul - timp VIAŢA și BIOPUNCTURA

Postat la data de 18.01.15

Autori: prof.dr.C.I.Tirgoviște, ing.Ioan Micu, ing.Emil Godeanu

Titlu : Spațiul - timp VIAŢA și BIOPUNCTURA

ISBN:978-606-653-027-9

Cartea Conține 218 pagini format A5, din care 20 planșe color pt. Acupunctură, și 15 figuri color pentru teorie.

Preț unitar furnizor (de rambursat la primirea colet): 24 lei

coperta-carte.jpg

   Modestă prin dimensiuni dar importantă prin conținut, cartea Spațiul-timp VIAȚA și BIOPUNCTURA propune completarea semanticii medicinii extrem orientale cu parametrii tehnici măsurabili și interpretabili cu ajutorul calculatoarelor. Astfel, în prima parte Spațiul-timp VIAȚA, autorii propun o filozofie alternativă la început de mileniu III despre Lume și VIAȚĂ la baza căreia stă legarea prin similitudine a noțiunilor enumerate în filozofia idealistă și Medicina Tradițională, cu noțiunile dezvoltate de filozofia materialistă și Medicina Clasică.

Asfel, cititorul va găsi în carte o viziune nouă, Teoria modelării vieţii, cu privire la apariția în timp și spațiu a vieții pe Terra, cu unele propuneri care pot însemna începutul unei discipline noi și anume Genetica biofizică. Această teorie, așa cum propun autorii, ”introduce în premieră mondială ”ipoteza apariţiei vieţii ca o reacţiune la câmpurile electromagnetice galactice ale unor particule materiale indivizibile denumite de către noi cromozomi energetici, evoluţia acestor particule în miliarde de ani pe Pământ sub acţiunea câmpurilor electromagnetice galactice care se manifestă şi la nivelul scoarţei terestre”,și mai departe, 

   ”Ştiinţa electromagnetică, cea gravitaţională şi cea cuantică susţin la ora actuală ceea ce au afirmat dintotdeauna marii lideri spirituali din toate epocile şi din toate tradiţiile: că noi suntem fiinţe energetice de ”lumină din lumină”, înzestrate cu o inteligenţă creatoare şi care participă în mod conştient la impulsul evoluţionist al Universului creaţionist, până când ating realizarea de sine”.

   În capitolul Modelarea, autorii fac o legătură prin similitudine între principiile Yin și Yang din medicina extrem orientală cu energiile de tip pozitiv și negativ care trebuie să fie sensibil egale într-un corp fizic pentru ca acesta să aibă starea interioară de echilibru.

   Mergînd pe ipoteza echilibrelor interioare și a interacționătii substanței biologice cu cîmpurile electromagnetice venite din timpul galactic, ca si a celor terestre,a rolului lor asupra creatiei si a evolutiei vietii pe aceasta planeta, dar si de faptul ca este posibil sa folosim aceasta ipoteza pentru echilibrarea energetica a oricarui individ la care apar dezechilibre , folosind pentru aceasta biopunctura .  

  Autorii abordează în paginile cărții ipoteza existenței paralele a unui ”corpus biologic” cu parametrii electrici de rezistență, capacitate și tensiune electrică internă care dau pe ansamblu un ”corpus electricus” care interacționează cu cîmpurile electrice înconjurătoare care au originea pe pămînt si în spațiul galactic. Răspunsul la acești stimuli recepționați prin intermediul pielii reprezintă în final starea de echilibru interioară sau de dezechilibru. Pentru realizarea stării de echilibru din corpusul biologic, autorii propun o metodă neinvazivă, intitulată aici BIOPUNCTURA, care este o activitate paramedicală adjuvantă rezultată din ”aplicarea succesivă asupra punctelor de acupunctură, a unor stimuli externi subliminali, realizaţi prin masaj, stimuli auditivi, vizuali , vibrationali sau electrici”.

   Pentru determinarea dezechilibrelor energetice, autorii definesc în premieră o anamneza bioelectrică în care deosebesc Dechilibru general Yang -Yin

   Cartea se termină cu un Îndreptar de biopunctură în care punctele de acupunctură sînt stimulate cu tensiune de polaritate (-) dacă acestea aparțin meridianelor Yin și cu tensiune de polaritate (+) dacă acestea aparțin meridianelor energetice Yang. În metoda adjuvantă de BIOPUNCTURĂ stimulii sînt trimiși în lichidul interstițial de unde ajung în vecinătatea membranelor celulare prin intermediul punctelor de acupunctură stimulate cu electrozii de contact fixați pe piele și cuplați la aparate specifice.

Cartea se adresează tuturor celor care doresc să-și reevalueze cunoștințele despre Viață cu dezechilibrele și echilibrele energetice pe care le suferă pe parcurs în condițiile concrete ale ecosistemului Pământ.

Merită citită.

CONTACT: GODEANU EMIL CRAIOVA Tel. 0744 574 575 e-mail: godeanuemil@yahoo.com