Incarca... Te rog asteapta...

Carti publicate: Omenirea de la ALFA la OMEGA

Postat la data de 18.01.15

Rezumat:

Autori: ing.Ioan Micu, ing.Emil Godeanu

Omenirea de la ALFA la OMEGA                                                                                                                                  

ISBN: 978-606-653-027-9

Cartea conține 131 pagini format A5 din care 9 planșe color

Preț unitar la furnizor (de rambursat la primire colet):16 lei

coperta.jpg

Cuprins:

Cuvînt înainte

Partea I-a, ALFA (Începutul)

Bazele creaționiste sau bazele extraterestre pe Terra

O ipoteză, ca multe altele, în care se aduc argumente biblice ale cuceririi pămîntului de către creaționiști (”cetele de ingeri”, asimilați prin similirtudine cu extratereștrii).

Pioneratul si Tehnica Pioneratului Omenirii

Textele biblice admit colaborarea dintre creaționiști şi fii şi ficele pămîntului găsite pe Terra în momentul colonizării. Capitolul face referire la o civilizaţie creațiionistă jupiteriană, Alfa biblică şi una marţiană, Omega biblică. Cele două supercivilizaţii au provocat mutaţia genetică Om.

Potopul de apa si Lumea Antica

Capitolul cuprinde efortul pe care l-au făcut creaționiștii (extratereştrii) şi pionerii ai omenirii pentru a salva o oază de civilizaţie terestră din calea potopului de apă. Capitolul tratează răspîndirea omenirii pe Pămînt după Potop, ca pe o migraţie a popoarelor privită altfel ca pînă acum.

Calendarul Biblic si Omul Prezentului

În capitol este introdus un Calendar biblic, întocmit după nașterile semnalate în Geneza biblică în care   timpul istoric de după Cristos să-l împărțim astfel: Mileniul întunecat de la nașterea lui Cristos pînă în anul 1000, Mileniul iluminat din anul 1000 pînă în anul 2000 şi Mileniul Luminat între anii 2000 și 3000.

Partea a II-a, OMEGA (Sfîrșitul)

Apocalipsa Biblica si Omul viitorului

Învăţămintele biblice atrag atenţia asupra unei posibile catastrofe cosmice numite Potopul de foc (Apocalipsa) în aproximativ anul 2033 şi apariţia Omului viitorului, A Treia Venire zicem noi, care va trăi pe pămînt pînă în anul 3033 după care Biblia nu mai face nici o profeţie.

Internationala Pământului

Capitolul propune unirea popoarelor cu filozofiile şi religiile lor pentru salvarea Civilizaţiei Noastre de la pericolele care o pîndesc din Ceruri şi de pe Pămînt.

Mega-demografia – noua ordine mondială pînă în anul 2033

În acest capitol se face referire la legătura dintre cele 7 biserici biblice cu cele 7 megagrupări de populații în apropierea anului 2033. Dacă Civilizația Noastră nu va lua măsuri energice de a depăși cu bine anul 2033, aceasta va fi probabil ultima ordine mondială organizată sub sceptrul Politicii -Terra din Mileniul Luminat.

Omenirea de la Alfa la Omega, teorie nouă realizată, după o descifrare parţială a marilor mituri ale omenirii dar mai cu seamă ale textele biblice, cu ajutorul calculatoarelor,.

Merită citită!

Contact:GODEANU EMIL CRAIOVA

TEL 0744574575

E –mail : godeanuemil@yahoo.com