Incarca... Te rog asteapta...

Cercetarea, proiectarea si productia aparatelor medicale s-a transferat la firma Innovative Technology Industry ( I.T.I. ) incepand cu anul 2014.

Site-ul se va actualiza incepand cu luna ianuarie 2015, cand vom lansa o serie noua de radiocautere.

Prezentare

Numele meu este Emil Godeanu.

Sunt inginer si manager la firma Innovative Tehnology Industry si la firma OMNI TEC, firme ce au ca obiect principal de activitate inovarea, cercetarea , proictarea si productia de aparatura medicala.

In anul 1993 am inceput productia de aparatura medicala de electrofizioterapie iar apoi de electroacupunctura in 8 variante impreuna cu dr. Constantin Ionescu Tirgoviste, dr. Bratila, dr. Gearavela de la Spitalul Paulescu Bucuresti si aparate de electroanestezie prin electroacupunctura impreuna cu dr. Litarceck de la Spitalul Fundeni.

646x404-remade.jpg

Dupa anul 2000 am continuat cu executia unor aparate de termocauterizare si electrocauterizare( dintre  care  21 aparate vandute la Spitalul Universitar Bucuresti si alte cateva sute in tara ) iar apoi dupa 2005 am inceput cercetarea in vederea realizarii unui radiocauter care sa satisfaca cererile pentru operatii si interventii chirurgicale in toate specialitatile.

Dupa executia a 6 generatii de prototipuri in 7 ani cu un cost de peste 180.000 euro cheltuiti cu cercetarea am reusit sa realizez impreuna cu o echipa formata din 2 ingineri un radiocauter ce se poate utiliza in toate specialitatile chirurgicale avand 8 regimuri de lucru; acest aparat medical este destinat in principal utilizarii in chirurgia cu curenti de inalta frecventa , mai precis in radiochirurgie.

Cu aceasta inventie am obtinut mai multe medalii de aur, argint si diplome de excelenta la saloanele internationale de inventica din Europa, Rusia si Arabia.

Despre aceste preocupari pe care le am de 30 de ani puteti citi si in cele 2 carti editate in 2013: “Omenirea de la alfa la omega” si “Viata-timp-spatiu si biopunctura”, carti ce se pot procura prin comanda pe adresa de e-mail a autorului.

 

Prezentare video radiocauter varianta 2011

 

 

Afis expozitie inventii romanesti de la Bruxelles

radiosurgery-corel-versiune-9.fw.png

Prezentare expozitie Ruse Bulgaria - click pentru fisier -